O Slovensko prejavujú záujem čínski podnikatelia - Palfiová, Anna
V najbližších rokoch na Slovensku vyrastie Európske čínske centrum (ECC), ktoré sa má stať základňou na expanziu čínskych firiem na európske trhy. Súčasťou ECC bude aj reprezentatívne nákupné centrum ponúkajúce originálne čínske značky módy a spotrebného tovaru.