Extrémizmus s akcentom na rasizmus v SR - Felcan, Miroslav
Definovanie pojmov rasa, rasizmus, rasová diskriminácia a rasové násilie. Extrémizmus v Slovenskej republike. Rasistický extrémizmus, vznik rasovo extrémistických hnutí v Slovenskej republike. Opatrenia štátu v boji proti rasizmu a antisemitizmu.