Slovensko-ruské vzťahy v kontexte energetickej politiky v nadväznosti na energetickú krízu v roku 2009 - Maceják, Štefan
Legislatívne vymedzenie pre krízové situácie v oblasti plynárenského priemyslu na území Slovenskej republiky. Chronologický prehľad krízy v roku 2009. Opatrenia po kríze na úrovni Európskej únie a taktiež aj v Slovenskej republike. Koncept energetickej bezpečnosti v Slovenskej republike a v Európskej únii.