Economic Development of Slovakia in 2011 and Outlook Up to 2013 - Morvay, Karol, 1973-
Hospodársky vývoj na Slovensku a jeho porovnanie so zahraničím. Hlavné trendy vo svetovej ekonomike. Vývoj produkcie, priemyslu a ďaľších makroekonomických ukazovateľov. Finančné toky v reálnej ekonomike. Monetárna politika Európskej centrálnej banky a fungovanie eurozóny. Verejné financie. Prognóza na roky 2011 – 2013.