Voda ako zložka životného prostredia v podmienkach regionálneho rozvoja Nitrianskeho kraja - Oremusová, Daša
Zhodnotenie kvality vody ako zložky životného prostredia v pozícií jedného z environmentálnych aspektov regionálneho rozvoja.