Zákon o konkurze a reštrukturalizácii v kontexte PPP - Veterníková, Mária, 1964-
Príspevok podáva stručnú charakteristiku PPP a právnej regulácie realizácie PPP projektov v SR. Zameriava sa na novelu zákona o konkurze a reštrukturalizácii, ktorá mala riešiť prípadný konkurz koncesionárov v rámci PPP projektov. Novelu, ktorá zavádzala zákonné predkupné právo verejného obstarávateľa však Národná rada SR neschválila.