Media and society - Matis, Ján
Vplyv a funkcia moderných médií na spoločnosť. Informovanosť občanov pri obrovskom množstve informácií a schopnosť rozlišovať seriózne správy od bulvárnych. Hranice kontroly a práva občanov.