Za 800 miliónů si "kurzarbeit" nekoupíš - Myslivečková, Olga
Kutzarbeit alebo skrátený pracovný úväzok vo firme. Jeho zavádzanie v Česku, výhody. Skúsenosti z Nemecka. Český variant bude mať bližšie k vzdelávacím programom, finančne podporovaným z Európskeho sociálneho fondu.