Spoločná diskusia IASB a FASB o investičných spoločnostiach - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) a Rada pre účtovné štandardy finančného výkazníctva (FASB) sa stretli v období od 16. júla do 21. júla za účelom diskusie k témam: investičných spoločností, lízingom, klasifikácie a oceňovaniu, zníženiu hodnoty finančných nástrojov a vykazovaniu výnosov.