Ako vytvoriť zdravú podnikovú kultúru? - Jankelová, Nadežda, 1966-
Úspešní manažéri (lídri) využívajú podnikovú kultúru a štýl vedenia ako nenápadný, avšak veľmi účinný nástroj, ktorý často ovplyvňuje správanie a výkonnosť zamestnancov. Tvorba podnikovej kultúry je dlhodobý a zložitý proces, ktorý manažér ovplyvňuje svojimi rozhodnutiami. Metódy a spôsoby rozhodovania. Podniková kultúra ako strategická výhoda podniku voči konkurentom.