Hauptzüge und Merkmale des Studienganges "Fremdsprachen und interkulturelle Kommunikation" aus Linguistischer Sicht - Adamcová, Lívia
Analýza a popis hlavných zásad a charakteristických čŕt štúdijného programu FAJ EU v Ba "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia" z lingvistického hľadiska.