Triedenie textilu pomáha aj zamestnať
Spoločný projekt roudnickej Mevy a občianskeho hnutia Diakonia pri zbere textilu, ktorý putuje na triediace linky a tým dáva možnosť zamestnávať ľudí, ktorí by inak boli bez práce.