Problematika finančnej pomoci ekonomike Grécka v rámci dlhovej krízy - Kordoš, Marcel
Cesta Grécka k dlhovej kríze. Reformné opatrenia Grécka. Stanoviská a názory vlády SR k poskytnutiu finančnej pomoci EÚ Grécku.