Postavenie Brazílie vo svetovej ekonomike - Kováčik, Ľubomír
Stručná analýza Brazílie z historického, politického a ekonomického hľadiska, ktorá dokazuje veľkú perspektívu a potenciál tejto krajiny v budúcnosti.