Socializačný proces rómskych detí a mládeže - Kurčíková, Katarína
Socializácia mladých Rómov a rómskych detí do spoločnosti a ciele tejto práce. Zabezpečovanie kľúčových úloh pri výchove a vzdelávaní rómskeho etnika. Socializačné činitele a úloha sociálnej pedagogiky a sociálnej práce.