Anglicizmy v hospodárskej nemčine - Lišková, Danuša
Angličtina v globalizovanom svete. Dôvody používania anglicizmov v nemeckom jazyku. Anglicizmy v odbornom nemeckom jazyku. Anglicizmy v jazyku burzy. Príklady a dôvody ich použitia.