Vládny dlh eurozóny vzrástol - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Podľa správy Eurostatu vládny dlh eurozóny vzrástol na hodnotu 88,2 percent HDP. Medziročné porovnanie hovorí o náraste dlhu v 23 členských krajinách a len v štyroch bol zaznamenaný pokles. Pokles vedie Grécko (20 percentuálnych bodov). Najvyšší nárast bol v Portugalsku.