Zahraničné predaje amerických spoločností - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Rok 2011 nebol najlepší pre získavanie tržieb amerických spoločností. Tieto spoločnosti stratili na európskom trhu, zatiaľ čo na ázijskom trhu zaznamenali mierny nárast.