Medzinárodná vedecká konferencia sociokultúrne paralely v globalizovanom svete - Strelková, Katarína
Informácia o konaní, zámeroch a cieľoch vedeckej konferencie, ktorá sa uskutočnila 25. apríla 2012 v priestoroch FAJ EU BA.