Absolventi vysokých škol: kompetence a profesní úspěch - Zelenka, Martin
Vybrané charakteristiky študijného programu, ktoré sú dôležité pri uplatnení kvalifikačnej náročnosti a tiež využitie úrovne absolvovaného vzdelania. Výskumy uplatniteľnosti a indikátory úspechu absolventov vysokých škôl na trhu práce.