Implementácia požiadaviek praxe do vyučovania nemeckého jazyka na FAJ (kurzy PWD pre študentov i doktorandov Ekonomickej univerzity) - Ondrčková, Eva
Jazyková príprava študentov Ekonomickej univerzity pre hospodársku prax.