V digitálnych laviciach - Mravčák, Alexander
Vzdelávanie cez platformy Coursera, Udacity a edX. Jednoduché prihlásenie do online triedy. Možnosť učiť sa od výborných učiteľov na renomovaných vysokých školách. Kurzy určené pre všetkých, ktorí majú záujem. Voľnosť pri učení. Spolupráca 16 amerických a európskych univerzít na projekte Coursera.