Kultúrna zodpovednosť: rozvoj kultúrnej kompetentnosti - Šajgalíková, Helena
Vzdelávací systém a kultúrna zodpovednosť. Vzdelávací proces a kultúrna zodpovednosť. Vzdelávacie zdroje a kultúrna zodpovednosť. Roviny interkultúrnej kompetentnosti. Interkultúrna zodpovednosť.