Proces koučingu v praxi - Forró, Andrea
Výber, proces a ciele koučingu. Akčný plán koučovacích stretnutí, ktoré by mali byť "šité na mieru", podľa aktuálnej situácie a danej osobnosti. Efektívnosť koučovania.