Twitter verzus weblog vo výučbe cudzích jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Vysvetlenie pojmu weblog a jeho porovnanie s Twitterom. Twitter pre učiteľov. Negatíva a pozitíva používania Twitteru vo vyučovaní. Praktické možnosti využitia Twitteru vo výučbe.