Úloha líderstva v projektovom manažmente - Minárik, Peter
Dvanásť rád pre šikovných lídrov, schopných vytvoriť atmosféru, pohodu, inšpirácie tvorivosti a vzájomnej podpory. Vytvorenie prostredia, v ktorom sa budú členovia tímu vzájomne rešpektovať.