Emoční upíri na pracovisku - Kováčová, Tatiana
Znaky psychopatickej poruchy osobnosti. Interpersonálny rozmer a vzťah k druhým ľuďom. Antisociálny a afektívny rozmer poruchy osobnosti. Prípady šikanovania v zamestnaní.