Ako neodradiť potenciálneho klienta - Homoľa, Lukáš
Úspešnosť obchodných zástupcov poisťovacích a maklérskych spoločností. Oslovenie klienta, ponuka a stretnutie s obchodným zástupcom. Rozhovor a rokovanie s klientom. Získanie dôvery klienta.