Current ethical issues in international business - Dubcová, Gabriela, 1968-
Ťažiskové determinanty súčasných etických problémov v medzinárodnom prostredí. Etické štandardy v rôznych kultúrnych podmienkach. Princípy systémov etiky podnikania v Európe a v USA. Vývoj a princípy globálnej etiky podnikania.