Dostane sa vaše posolstvo k adresátovi? - Škutková, Jana
Marketingové aktivity a dôvody na zmenu spôsobu komunikácie s klientom. Formy komunikácie, formulácia a doručenie správneho posolstva k adresátovi. Nové marketingové komunikačné nástroje.