Vyučovanie francúzskeho jazyka pre špecifické ciele - sféra diplomacie - Petríková, Ľubica
Skúsenosti s vyučovaním odborného francúzskeho jazyka pre úplných začiatočníkov na Fakulte medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave.