Microeconomic analysis of cartel equilibrium optimization model - Fendeková, Eleonora, 1952-
Kartel a jeho charakteristika. Kartel ako špecifická forma oligopolu. Model rovnováhy ponuky a ceny v karteli. Trhová cena kartelu.