Má nácvik akademického písania opodstatnenie v kurzoch odbornej angličtiny na vysokých školách? - Pašková, Hana
Charakteristika akademického písania. Rozdiely medzi akademickými a neakademickými formami písania. Metódy vyučovania akademického písania. Najčastejšie problémy vyskytujúce sa pri akademickom písaní. Zefektívnenie výučby akademického písania na univerzitnom stupni štúdia.