Analýza kvality jazykovej a komunikatívnej kompetentnosti študentov Ekonomickej univerzity na predmete anglický odborný jazyk - 2. cudzí jazyk - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Úroveň pripravenosti študentov z hľadiska zvládnutia jazykovej a komunikatívnej kompetentnosti na predmete anglický odborný jazyk - druhý cudzí jazyk. Analýza chybovosti písomných prác študentov. Cieľovou skupinou boli študenti 1. a 2. ročníka Obchodnej a Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.