[Vybrané aspekty manažérskeho rozhodovania a ich uplatňovanie v podmienkach SR] - Hudáková, Ivana, 1976-
Recenzia na monografiu, ktorá opisuje a poukazuje na identifikáciu a zhodnotenie nových smerov a tendencií v rozhodovaní v teoretickej rovine