Realizácia komunikatívnych cieľov v procese výučby konverzácie vo všeobecnom a odbornom ekonomickom jazyku - Kanisová, Zdenka
Rozvoj komunikatívnej kompetencie vo výučbe cudzích jazykov. Realizácia komunikatívnych cieľov v cudzojazyčnej výučbe. Aplikácia didaktických metód a postupov v procese konverzácie vo všeobecnom a odbornom ekonomickom jazyku.