Vnitřní (interní) audit - Schiffer, Vladimír
Postup pri internom audite a metódy odkrývania závad v účtovníctve. Dôležitosť účtovníctva ako objektu (predmetu) vnútornej kontroly so zameraním sa na jeho úlohu v účtovnej jednotke.