Učebné materiály vo výučbe predmetu Reálie nemecky hovoriacich krajín a Slovenska - Kunovská, Ingrid, 1976-
Prezentácia nového učebnicového materiálu kolektívu piatich autorov, ktorý je určený na výučbu reálií na Fakulte medzinárodných vzťahov a Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Materiál v sebe spája krajinovedné informácie týkajúce sa Nemecka, Rakúska a Švajčiarska s informáciami o Slovensku.