Zavedenie procesov pre podporu tvorby inovačných kompetencií v spoločnosti Whirlpool Corporation - Knošková, Ľubica, 1965-
Inovačná iniciatíva pre udržateľný rast v spoločnosti Whirlpool Corporation. Prínosy inovačnej iniciatívy. Inovácia ako integrálna časť tvorby hodnoty. Bariéry, ktorými môžu byť inovačné aktivity obmedzované.