Komparatívna štúdia produktivity práce v službách - Kubičková, Viera, 1970-
Posúdenie východiskovej situácie pre konkurencieschopný rozvoj sektora služieb v SR na základe analýzy a komparácie dosiahnutých hodnôt produktivity práce vo vybraných odboroch služieb v SR a vo vybraných krajinách EÚ.