Špecifiká regulácie cien tovarov a služieb - Lipianska, Júlia
Charakterizovanie činnosti jednotlivých orgánov, ktoré koordinujú procesy cenových a necenových nástrojov regulácie. Kvalita regulačného prostredia ovplyvňuje maximalizáciu sociálneho blahobytu spoločnosti, voľné pôsobenie trhových síl, či spotrebiteľských a firemných preferencií. Správne využitie regulácie cien prirodzených monopolov.