Perspektívy využitia RFID technológie v marketingu - Lipianska, Júlia
Všeobecne rozšírené spôsoby identifikácie produktov a oblasti kde sa RFID (Radio Frequency Identification) úspešne využíva. Rozvoj RFID technológie v oblasti počítačovej techniky a v mnohých nových aplikáciách, predovšetkým v logistike a dodávateľských reťazcoch. Štandardizácia bezpečnostných riešení, zjednocovanie legislatív a potreba presvedčiť spotrebiteľov o bezpečnosti dát.