Možnosti podpory predaja biopotravín - Lacková, Alica
Analýza súčasných aktivít "in-store" komunikácie vo vybraných prevádzkach nešpecializovaných maloobchodných reťazcov ponúkajúcich biopotraviny a návrh možností zlepšenia zisteného stavu zefektívnením komunikačných aktivít analyzovaných podnikateľských subjektov.