Kreatívny priemysel - oblasť kultúry a ekonomiky - Loydlová, Miroslava
Objasnenie pojmu kreatívny priemysel a oblasť ekonomiky, ktorú pod tento sektor možno zaradiť. Štátny a súkromný sektor v kreatívnej ekonomike. Kreatívny priemysel na úrovni Európskej únie a na Slovensku.