Marketing na sociálnych sieťach: účinný prostriedok v časoch hospodárskej krízy - Lukačovičová, Zuzana
Vymedzenie problematiky a typológia sociálnych sietí. Základné oblasti, riziká a prednosti využitia sociálnych sietí v marketingu. Stratégia, na základe ktorej sa budú aktivity vyvíjať, aby boli v súlade s celofiremnou marketingovou stratégiou.