Certifikácia internetových obchodov na Slovensku - Dudeková, Alena, 1986-
Charakteristika elektronického obchodu na Slovensku. Legislatívne a certifikačné zabezpečenie elektronického podnikania na Slovensku. Vývoj počtu certifikovaných podnikov.