Zmeny spotrebiteľského správania v interakcii s trendmi marketingovej komunikácie - Paľko, Peter, 1987-
Vybrané moderné marketingové metódy, akými sú virálny marketing, search engine optimisation, social media marketing a social media optimisation. Podmienky úspechu podnikov v dnešnom trhovom prostredí. Vzťah medzi spotrebiteľským správaním a marketingovými aktivitami.