Oddlženie fyzickej osoby - Veterníková, Mária, 1964-
Inštitút oddlženia, jeho problematické ustanovenia v právnej úprave. Aktuálne problémy, ktoré sa vyskytujú v právnej praxi pri aplikácii pravidiel regulujúcich oddlženie fyzickej osoby.