Možnosti projektového financovania pri riadení rizík investičných projektov - Pullmanová, Terézia, 1953-
Možnosti a spôsoby financovania investičných projektov a jeho varianty. Obmedzenie projektových rizík prostredníctvom dlhodobých zmluvných vzťahov. Štruktúra financovania a minimalizácia rizík.