Vplyv globalizácie na vývoj medzinárodného cestovného ruchu v období finančnej krízy - Puškelová, Mária
Vplyv celosvetovej krízy a vývoj medzinárodného cestovného ruchu. Rozhodujúce faktory ovplyvňujúce rozvoj medzinárodného obchodu a priama interakcia s vývojom svetového hospodárstva.